19 setembre 2013 | Tags: , , | Comentarios: 0

dotzemicres-el-Born-CCLa setmana passada vam estar en la inauguració del nou centre cultural del Born. El Born CC, així es dirà.

Estupenda restauración de l’edifici del mercat, exemple paradigmàtic de l’arquitectura del ferro en la Barcelona del s.XIX realitzat per Antoni Rovira i Trias, Josep Fonserè i Josep Cornet i Mas.
I estupenda restauració del jaciment arqueològic, que conserva els vestigis de la Barcelona dels s.XVII i XVIII, i és únic a Europa.

Us animem a que el visiteu per dins.

05 juny 2013 | Tags: , , | Comentarios: 0

logo_artsandconservaLa idea que junts podem arribar a fer alguna cosa important està darrere del crowdfunfing o el que és el mateix, el micromecenatge.
Arran dels moments en que vivim, sorgeix la necessitat de buscar noves maneres de seguir amb la nostra feina. La il·lusió per la professió i el nombre de peces artístiques que necessiten intervenció, no ha disminuït, l’únic obstacle és el finançament.

Amb l’objectiu de trobar aquest finançament neix el micromecenatge, que es basa en la idea d’obtenir aquests recursos a partir de petites donacions de particulars.

Voleu saber més?
Segueix la notícia al Twitter d’ArtandConserva

18 maig 2013 | Tags: , | Comentarios: 0

taller_dotzemicresMuchos de vosotros ya lo sabréis pero ahora lo anunciamos de manera definitiva: Nos cambiamos de taller.

Nos ha salido la oportunidad de trasladarnos a un nuevo espacio más amplio y práctico donde compartimos más de 200 m2 con otras colegas de la profesión. Estamos en pleno centro de Barcelona, a 5 minutos de plaza Cataluña y al lado del Mercado de la Boquería.